Τρόποι Αποστολής

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας με αντικαταβολή είναι 10,00€

Παράδοση με courier έως 10kg πανελλαδικά :

Για δέματα μικρού όγκου μπορεί να γίνει παράδοση με courier στο χώρο σας πανελλαδικά (Παράδοση 1-5 εργάσιμες ημέρες) 

  • Δέματα έως   3kg χωρίς αντικαταβολή = 3,00€
  • Δέματα από  4kg έως 10kg χωρίς αντικαταβολή = 5,00€

Παραλαβή από την Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σας πανελλαδικά :

Δέματα άνω των 10kg μπορείτε να τα παραλάβετε από την Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σας με κόστος αποστολής αναλόγως το βάρος και τον όγκο του προϊόντος Σε αυτή την περίπτωση οι δυνατοί τρόποι πληρωμής της παραγγελίας είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Το κόστος της αποστολής υπολογίζεται αυτόματα κάνοντας την παραγγελία σας από το site μας.

Δωρεάν μεταφορικά δειτε λεπτομέρειες !!

Σε παραγγελίες άνω των 50,00€ μπορείτε να τα παραλάβετε δωρεάν  από την Γενική Ταχυδρομική η το πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας. Σε αυτή την περίπτωση οι δυνατοί τρόποι πληρωμής της παραγγελίας είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η δωρεάν αποστολή έχει σχέση με το βάρος και το κόστος της παραγγελίας (δείτε πίνακα)

metaforika

 

Παράδοση με πρακτορείο μεταφορών στο λεκανοπέδιο Αττικής : 

(Παράδοση 1-5 εργάσιμες ημέρες) 

Σε παραγγελίες άνω των 200€ (στο λεκανοπέδιο Αττικής η στα πρακτορεία μεταφορών)  η παράδοση είναι δωρεάν (επί πεζοδρομίου).
Σε παραγγελίες έως 200€ (στο λεκανοπέδιο Αττικής και στα πρακτορεία μεταφορών)  η παράδοση κοστίζει 10,00€ (επί πεζοδρομίου).

Σε αυτή την περίπτωση οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές  κόστος της δικιά σας  αποστολής

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται μέσα στις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλεται  e-mail με τον αριθμό και τον τρόπο αποστολής ώστε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή σε ποιο σημείο βρίσκεται η αποστολή σας.

Ορισμένα από τα προϊόντα μας που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα χρειάζεται προκαταβολή 50% για την καταχώριση της παραγγελία σας

Παράδοση με courier προς Κύπρο :

Για δέματα μικρού όγκου και βάρους μπορεί να γίνει παράδοση με courier  στο χώρο σας και στην Κύπρο με σούπερ χαμηλές τιμές !!!

  • Δέματα έως    5kg = 8,00€+ΦΠΑ
  • Δέματα από    5kg εώς 10kg = 15,00€+ΦΠΑ
  • Δέματα από   10kg έως 15kg = 22,00€+ΦΠΑ
  • Δέματα από   15kg έως 20kg = 30,00€+ΦΠΑ
  • Ανά επιπλέον κιλό =  1,50 €+ΦΠΑ

Ο χρόνος παράδοσης αποστολών για Κύπρο είναι 7-15 ημέρες και η παράδοση γίνεται στην έδρα σας με τη Γενική Ταχυδρομική

Σημείωση: Αν το δέμα είναι μέχρι 10 κιλά αλλά είναι μεγάλο ογκομετρικά το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα.

Για αποστολές στην Κύπρο οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Χρόνος παράδοσης:

Οι αποστολές όλων των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14:00 εκτός αργιών. Οποιαδήποτε παραγγελία τοποθετηθεί μετά την ώρα αποστολής που αναγράφεται παραπάνω θα εκτελείται την επομένη εργάσιμη με δεδομένη την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για τους ακριβής χρόνους παράδοσης των παραγγελιών θα πρέπει να επικοινωνείτε με τις αντίστοιχες εταιρείες courier χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας ή με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας από τις αντίστοιχες σελίδες των εταιρειών Courier. Ο αριθμός αποστολής της παραγγελίας σας θα σας αποστέλλεται με e-mail για τις παραγγελίες που τοποθετούνται ηλεκτρονικά.

Σημαντική ενημέρωση  για τις αποστολές προϊόντων 

Κάθε παραγγελία εκτελείται μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση (εφόσον αυτό κρίνεται σκόπιμο για λόγους προστασίας των συμφερόντων του πελάτη ή σε περίπτωση λάθους κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας) Από την στιγμή που η συνεργαζόμενη εταιρεία courier παραλαμβάνει κάθε πακέτο το Optimum sport δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να λάβουν χώρα μέχρι την παράδοση του πακέτου στον τελικό παραλήπτη (Απεργίες, ανωτέρα βία κλπ). Ο αριθμός αποστολής που αναγράφεται στο σχετικό παραστατικό της συνεργαζόμενης εταιρείας courier γίνεται γνωστός στον πελάτη (μέσω email ή SMS) λίγες ώρες μετά την παραλαβή του πακέτου από τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier πράγμα που αποδεικνύει την έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας από μέρους μας. Για τους παραπάνω λόγους, το Optimum sport δεσμεύεται αποκλειστικά και μόνο για την έγκαιρη αποστολή των δεμάτων και όχι για τον τελικό χρόνο παράδοσης του πακέτου από την εκάστοτε εταιρεία courier. 

Τέλος, τα εμπορεύματα μετά την αποστολή τους από την εταιρεία μας, ταξιδεύουν αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη του πελάτη. Το παραπάνω σημαίνει ότι ο πελάτης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλαμβάνει δέμα από τη μεταφορική το οποίο έχει εμφανείς εξωτερικές φθορές λόγω της μεταφοράς.